Shut Up (Nederlandse Vertaling) Lyrics – Ariana Grande Song Lyrics are given below. Ariana Grande’s song lyrics possess a unique blend of vulnerability, strength, and empowerment. With her powerhouse vocals and emotive delivery, she has captivated audiences worldwide. Shut Up (Nederlandse Vertaling) Lyrics from – album is given here.

Shut Up (Nederlandse Vertaling) Lyrics – Ariana Grande Song Lyrics

Grande’s song lyrics explore a wide range of themes, from love and heartbreak to self-empowerment and resilience. Her words have the ability to connect deeply with listeners, often conveying raw emotions and personal experiences. -‘s Shut Up (Nederlandse Vertaling) Lyrics are given below.

vers mijn aanwezigheid is zoet en mijn aura is helder diamanten zijn goed voor mijn eetlust blijkbaar klikte het op een nacht alle demonen hielpen mij om dingen anders te zien dus wees niet verdrietig voor mij prerefrein hoe ben je je tijd aan het doorbrengen hoe hoe ben je je tong aan het gebruiken hoe je maakt je zoveel zorgen om mijne mijnе je kan niet eens iets voor jеzelf krijgen je weet dat je zo dom klinkt zo dom zo dom je weet dat je zo dom klinkt zo dom refrein dus misschien moet je je mond houden mmm ja misschien moet je je mond houden zeg als je nou je mond zou houden mmm ja dat klopt je moet je mond houden ah vers ik vibreer hoog en mijn cirkel is gezellig wij doen niet echt aan drugs en shit ik hou van het spel dus ik mis nooit ik hou de meningen stil voor de lol want ik hou van mijn shit mmm ja prerefrein hoe ben je je tijd aan het doorbrengen hoe hoe ben je je tong aan het gebruiken hoe je maakt je zoveel zorgen om mijne mijne je kan niet eens iets voor jezelf krijgen je weet dat je zo dom klinkt zo dom zo dom je weet dat je zo dom klinkt zo dom refrein dus misschien moet je je mond houden mmm ja misschien moet je je mond houden zeg als je nou je mond zou houden mmm ja dat klopt je moet je mond houden ah

– from album: –

Ariana Grande’s Shut Up (Nederlandse Vertaling) Song Lyrics Overview

ArtistAriana Grande
Song NameShut Up (Nederlandse Vertaling)
Album
Release Year2020

Whether she’s belting out a heart-wrenching ballad or delivering an anthemic pop track, Ariana Grande’s song lyrics leave a lasting impact, inspiring and resonating with fans around the globe.

Similar Posts

Leave a Reply